Wat is een Blind Box?

Wat is een Blind Box?

Deze blind boxes bevatten verschillende figuren en je hebt kans op een secret edition-figuur. Je zal nooit weten wat je krijgt totdat je de doos opent.
Maar dat maakt het ook spannend, toch? Je kunt geopende blind boxes niet ruilen of retourneren. 

Super Kawaii poppetjes om te verzamelen. De beeldjes zijn ter decoratie. Show en verzamel ze allemaal!
Mooie poppetjes en de details en kwaliteit zijn verbluffend.

Eén Blind Box of een complete set?

Is er een verschil tussen (meerdere) enkele Blind Boxes of een complete Blind Box set kopen?

Ja zeker, er is een best groot verschil!

Wanneer je (meerdere) losse Blind Boxes koopt, is er een mogelijkheid dat je een dubbel poppetje krijgt. Maar als je dus een hele Blind Box set/serie koopt, heb je de garantie dat er geen dubbele in zit. Je krijgt minimaal alle basis editie poppetjes van de serie en zelfs de kans op een special edition! (deze vervangen meestal één van de basis editie poppetjes). Wanneer we de voorraad weer aanvullen mixen we wel weer de sets van de enkele blind boxes, helaas kunnen wij niet bijhouden welk figuur in welk doosje zit. Houd hier rekening mee als je (meerdere) enkele Blind Boxes gaat aankopen uit dezelfde Blind Box serie.

Wil je niet het risico lopen op een dubbel poppetje, klik dan gauw op deze link! Choose your own Blind Box!

Hoe is het idee van de Blind Box onstaan?

Het idee van de Blind Box is ontstaan uit het Japanse Fukubukuro, dit betekend "Luck Bag" in het Japans. In deze "Lucky Bags" zitten willekeurige items en worden voor een voordeligere prijs verkocht dan als je de items los zou kopen, soms wel 50% goedkoper dan de normale prijs. Dit idee was heeft toen China bereikt en die hebben de Blind Box bedacht en verder ontwikkeld. Veel designs zijn ontworpen door zelfstandige artiesten (Indie Artists) en worden in China geproduceerd en officieel uitgebracht.

Blind Box