Algemene voorwaarden

Artikel 1 - Toepasselijkheid 
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen Kawaii4u en de klant. Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze Algemene voorwaarden aan de afnemer beschikbaar gesteld. Van deze voorwaarden wordt alleen afgeweken indien Kawaii4u hier schriftelijk mee heeft ingestemd.

Artikel 2 - Producten 

De producten op deze website worden zo volledig mogelijk weergegeven door middel van nauwkeurige omschrijvingen en gedetailleerde foto`s. Echter kan de kleur van het product, door beeldscherminstellingen, in werkelijkheid lichtelijk afwijken van de kleur op de foto`s. Hierbij willen wij graag de klant bewust maken dat niet alle artikelen voor kleine kinderen geschikt zijn, in verband met kleine onderdelen en mogelijk verstikkingsgevaar.

Artikel 3 - Prijzen 
Alle product prijzen zijn inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten en onder voorbehoud van prijswijzigingen. Typefouten voorbehouden.

Artikel 4 – Verzendkosten 
De verzendkosten binnen Nederland zijn € 4,00 inclusief BTW voor brievenbuspost en € 6,05 inclusief BTW voor pakketpost. Digitale postzegel is beschikbaar tot een pakket van 350 gram en die niet de maximale afmeting overschreid. Bij een digitale postzegel verzending is een Track & Trace niet beschikbaar. De verzendkosten worden automatisch berekend aan de hand van de producten in de winkelwagen. Orders van minimaal € 50,00 worden gratis verzonden. De verzendkosten naar België zijn te allen tijde € 9,00, mits het orderbedrag minimaal € 80,00 bedraagt, dan wordt de order gratis naar België verzonden.

Artikel 5 - Betaling 
Op Kawaii4u kan worden betaald door middel van iDeal, vooraf overschrijven en PayPal. De betaling dient uiterlijk binnen 5 werkdagen, na het plaatsen van de order, op onze rekening bijgeschreven te zijn. Indien de betaling na 5 werkdagen niet bij ons binnen is, wordt de order geannuleerd en worden de bestelde producten weer vrijgegeven voor verkoop.  Indien het betalen niet lukt binnen 5 werkdagen, neem contact op met Kawaii4u via info@kawaii4u.nl. Dan kan je bestelling maximaal 3 dagen langer voor je worden gereserveerd.

Artikel 6 - Onmacht 
In geval van onmacht wordt de klant direct op de hoogte gebracht. Gedane betalingen kunnen in dat geval direct worden teruggevorderd, waarna de betaling per ommegaande voor 100% aan de klant wordt geretourneerd.

Artikel 7 - Verzending en transportrisico 
De order wordt binnen 48 uur, na ontvangst van de betaling, verzonden. Tenzij in onderling overleg een andere termijn is afgesproken. De klant is verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste adresgegevens. Wij zijn niet aansprakelijk voor orders die tijdens de verzending kwijtraken als gevolg van verkeerd verstrekte adresgegevens of nalatigheid van de bezorger (Postnl). Zodra de order verzonden is, ontvangt de klant hiervan per e-mail een bevestiging met een vermoedelijke leverdatum. Indien de order niet binnen de opgegeven termijn ontvangen is, dient de klant direct contact met ons op te nemen. Na deze periode kunnen wij kwijtgeraakte verzendingen niet meer vergoeden.

Artikel 3 | Garantiebepaling
Elke garantieverplichting vervalt wanneer: 

- Koper zelf wijzigingen, reparaties of bewerkingen in of aan geleverde zaken verricht of laat verrichten. 
- Koper de geleverde zaken voor andere dan normale beoogde doeleinden gebruikt. 
- Koper de geleverde zaken op onoordeelkundige wijze heeft behandeld en/of onderhouden. 
- De gebreken bij aflevering zichtbaar waren en koper deze gebreken niet tijdig heeft gemeld. 
- Sprake is van slijtage en deze als normaal kan worden beschouwd.
- Sprake is van waterschade, vochtschade, bevriezing of verontreiniging. 

De toepasselijkheid van de garantie is ter beoordeling van Kawaii4u.
Heeft u klachten of klopt uw bestelling niet, neem dan direct contact op met Kawaii4u.nl. 
Wij hopen u te helpen met uw klacht en proberen er alles aan te doen om tot een passende oplossing te komen. 


Artikel 8 - Ontbindingsrecht
Mocht de klant van de aankoop willen afzien, dan kan de klant de order binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, retour zenden. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van de order. Tijdens de bedenktijd dient de klant zorgvuldig om te gaan met de producten en bijbehorende verpakkingen. Deze producten dienen na het retourneren weer verkocht te kunnen worden.
Indien de klant van de aankoop wil afzien, kan de klant dit aan ons bekend maken door een e-mail te sturen naar kawaii4u_shop@yahoo.com met als onderwerp “Ontbindingsrecht”. In de e-mail dient de klant de volgende gegevens te vermelden: ordernummer, productomschrijving, naam en adresgegevens. 
De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de klant, tenzij onderling anders overeengekomen is. De klant is verantwoordelijk voor diefstal of verlies tijdens het transport. Na ontvangst van de retourzending volgt binnen 2 werkdagen creditering van het reeds betaalde bedrag. Niet voldoende gefrankeerde retourzendingen worden door ons beslist geweigerd en komen dan weer bij de klant retour.

Artikel 9 - Klachten en/of opmerkingen 
Indien er klachten en/of opmerkingen zijn, kan de afnemer dit kenbaar maken door ons te mailen op info@kawaii4u.nl. De klachten en/of opmerkingen zullen in onderling overleg worden behandeld.

Kawii4u is te allen tijde gerechtigd om een wijziging aan te brengen in de algemene voorwaarden.