Over Kawaii4u

Wie is Kawaii4u?
Hai Dozo! [dōh-zō] is Japans voor een warm welkom op mijn webshop. Mijn naam is Rianne en ik ben de draaiende kracht achter Kawaii4u. Zelf ben ik enkele jaren geleden in aanraking gekomen met alles Kawaii via mijn dochter. Zij is gek op alles Kawaii, Animè, Manga en Gacha Life. Hieronder zie je een super design (Hatsune Miku/Gacha) door mijn dochter gemaakt. 

Op Kawaii4u.nl kan je ontspannen UwU rondkijken door mijn zorgvuldig gekozen artikelen en jouw Kawaii de vrije loop geven! Hier, op Kawaii4u.nl, ben ik toegewijd in het aanbieden van een mix van hoogwaardige en schattige hebbedingetjes, zodat je nooit een tekort hebt aan schattigheid in jouw leven. En hopelijk creëer ik zo een lach op ieders gezicht die mijn webshop bezoekt en onze leuke Kawaii artikelen besteld.

Het idee?!
Helaas merkte ik dat er een erg beperkt aanbod is, op het gebied van Kawaii, in Nederland toen ik wat cadeaus voor mijn dochter wilde kopen. Daarom leek het mij een goede stap om een webshop op te richten die verschillende kawaii artikelen aanbied. Elk jaar gaan ik met mijn gezin naar de TOMO Fair in Nijmegen, er staan dan super lange rijen en merken dat de cosplay en dus ook de Kawaii culture steeds een grotere aanhang krijgt in Nederland. Dat is de reden dat ik deze webshop heb opgezet. 

Mijn missie
Via deze webshop wil ik veel leuke Kawaii hebbedingetjes aanbieden voor elke gelegenheid. Voor elk budget wat wils.  Geweldig om te geven maar nog leuker om te krijgen. Alles wat er op de website op voorraad staat is aanwezig en er zijn dus geen lange levertijden. Mocht een item onverwachts toch uitverkocht zijn, doe ik mijn uiterste best om de voorraad weer zo spoedig mogelijk aan te vullen. Alle artikelen in mijn shop zijn persoonlijk door mij, en mijn dochter, uitvoerig getest.

Mijn doel (met jullie hulp, hihi)
Ik hoop van een bescheiden assortiment uit te groeien tot de grootste aanbieder in Kawaii merchandise! Helpen jullie mee?! Neem gauw een kijkje in de shop en zijn er tips voor het aanvullen van ons assortiment? Geef dit vooral aan mij door en ik zal kijken of deze toegevoegd kunnen worden. 


Follow & Tag Kawaii4u 

キス

Kawaii4u.nl