Veilig Betalen

iDEAL (Nederland)
Betalen met iDEAL is makkelijk en snel! Je kunt met iDEAL betalen als je aan internetbankieren doet via een van de volgende banken: ABN Amro Bank, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of Knab. Nadat je de bestelling hebt bevestigd, selecteer je jouw bank. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar je eigen bank, waar je de bestelling kunt betalen. Zodra je betaald hebt, wordt je bestelling in behandeling genomen en wordt het, op werkdagen, binnen 48 uur verzonden.

Vooraf overmaken

Na het plaatsen van je bestelling dien je zelf het openstaande orderbedrag naar onze bankrekening over te maken. Vermeld het ordernummer uit de orderbevestiging die je per e-mail hebt gekregen. Het openstaande orderbedrag mag overgeboekt worden naar: 

IBAN: NL83 KNAB 0408 7933 68
Ten name van: Kawaii4u
Plaats: Arnhem

Voor transacties vanuit het buitenland:
IBAN: NL83 KNAB 0408 7933 68
BIC: KNABNL2H

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Houd er rekening mee dat het één tot drie werkdagen kan duren voordat het geld op onze rekening is bijgeschreven. Zodra je betaling ontvangen is, ontvang je hiervan een betaalbevestiging via e-mail. Je bestelling wordt vervolgens in behandeling genomen en, op werkdagen, binnen 1 tot 3 dagen verzonden. 

PayPal (internationaal) (4% transactiekosten)
Met PayPal betalen is makkelijk en snel! Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en je PayPal-wachtwoord. Nadat je de bestelling hebt bevestigd, word je doorgestuurd naar de PayPal website. Hier log je in met je PayPal account en bevestig je de betaling. Zodra je betaald hebt, wordt je bestelling in behandeling genomen en wordt het, op werkdagen, binnen 48 uur verzonden. 
Voor betalingen via PayPal worden 4% betaalkosten gerekend.

Creditcard (internationaal)
Door middel van Credit Card (Maestro, Mastercard, Visa) betaal je de bestelling direct op Kawaii4u. Je wordt doorgestuurd naar het betaalsysteem waar je de stappen doorloopt om je bestelling te betalen. Zodra je je betaling hebt afgerond kan je bestelling worden verwerkt. Voor betalingen via Creditcard worden geen betaalkosten gerekend.

Bancontact en KBC/CBC (België) 
Bij ons kun je ook met Bancontact en KBC/CBC betalen; ideaal voor Belgische klanten. Het is veilig en snel. Na het bevestigen van je bestelling, kom je in het betaalscherm. Vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch doorgestuurd naar de vertrouwde site van jouw bank. Hier dien je het bedrag te controleren en te betalen met jouw, afhankelijk van je bank, paswoord of kaartlezer. Zodra je betaald hebt, wordt je bestelling in behandeling genomen en wordt het, op werkdagen, binnen 48 uur verzonden.

Giropay (Duitsland) (1.5% transactiekosten)
Bij ons kun je ook met Giropay betalen; ideaal voor Duitse klanten. Het is veilig en snel. Na het bevestigen van je bestelling, kom je in het betaalscherm. Vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch doorgestuurd naar de vertrouwde site van jouw bank. Hier dien je het bedrag te controleren en te betalen met jouw, afhankelijk van je bank, paswoord of kaartlezer. Zodra je betaald hebt, wordt je bestelling in behandeling genomen en wordt het, op werkdagen, binnen 48 uur verzonden. Voor betalingen via Giropay worden 1.5% betaalkosten gerekend.

Klarna 
(4% transactiekosten)
Betaal het volledige bedrag binnen 14 dagen na verzending. Na de bevestiging van je bestelling ontvang je binnen 2 dagen een email met betalingsinstructie van Klarna. Log in op de Klarna App of via de Klarna website en betaal met 1 klik. Gebruik je Klarna voor het eerst, dan dien je te registreren. Voor het gebruiken van de Klarna betaalmethode brengen wij een toeslag van 4% in rekening.

Klik voor meer informatie:
wat is Klarna? 
Klarna klantenservice
* Klarna privacyverklaring